Hoeveel kost het om een ​​muur vochtig te maken?

Kosten voor vochtbestendig

Vocht in het huis is niet lichtvaardig te nemen. Om te beginnen kan het lastig zijn om de exacte oorzaak te diagnosticeren, dan moet je de oorzaak van hetprobleem aanpakken.

Alleen het behandelen van de symptomen zal het probleem alleen maar maskeren. Vocht is geen probleem dat moet worden verwaarloosd; het verspreidt zich en verslechtert langzaam alles waar het doorheen werkt.

Als uw muren tekenen van vocht of vlekken vertonen, is opstijgend vocht de waarschijnlijke boosdoener. Het treedt op als water uit de grond opkomt en door het wandmateriaal omhoog stroomt.

Water baant zich een weg door de poriën van baksteen / metselwerk zover de zwaartekracht dit toelaat (meestal ongeveer 1,2 m). De ophoping van vocht in de muur gaat ook over in aangrenzend pleisterwerk en laat zichtbare zoutafzettingen achter.
Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik stijgende vochtigheid heb?

Stijgend vocht onderscheidt zich van andere vochtgerelateerde problemen vanwege een aantal belangrijke kenmerken. Let op de volgende tekenen om te bevestigen dat uw probleem vochtig wordt:

Getij vlekken, meestal gele of bruine hints die uit de plinten komen. Witte zoute afzettingen blijven achter op het pleisterwerk van uw muur. Op sommige plaatsen kunnen zich zwarte plekken van schimmel vormen

Planken en vloeren kunnen rot gaan vertonen

Als u vochtige problemen ondervindt die niet overeenkomen met deze eigenschappen, komt deze waarschijnlijk van het dak / de zolder. Als vochtige plekken meer dan 1,2 meter hoog verschijnen en niet gelijkmatig verdeeld zijn, moet u dit elders onderzoeken.

Wat zijn de oorzaken van stijgend vocht?

Het is absoluut noodzakelijk dat u de grondoorzaak (oorzaken) opzoekt en er effectief mee omgaat, anders is het tijdverspilling geweest wanneer vocht in de toekomst terugkeert. Werk je een weg door deze lijst om je oorzaak van opstijgend vocht te achterhalen:

Zoek het vochtbestendige parcours (DPC) van uw muur. Je zou deze laag vanaf de buitenkant van je eigendom in de muur moeten kunnen vinden. Het moet horizontaal langs uw muren lopen, ongeveer 6 “vanaf het maaiveld. Het vormt een vitale fysieke barrière en voorkomt dat water door uw muur stijgt. Uw huis heeft er misschien geen, als dit de belangrijkste oorzaak is.
Controleer op overbrugging. Alles dat op een hoger niveau in contact komt met de muur kan een brug vormen. Hierdoor kan water de DPC omzeilen en uiteindelijk het huis infiltreren. Controleer of het maaiveld zich niet boven de DPC bevindt en overweeg externe structuren zoals trappen.

Controleer het huis van je buurman. Als je huis op enigerlei wijze is verbonden, kunnen ze bruggen hebben veroorzaakt die je huis beïnvloeden. Controleer of hun DPC aanwezig is, boven het maaiveld en niet hoger dan de uwe of omzeild door externe structuren. Overweeg interne overbrugging. Het is mogelijk dat bruggen optreden in een muurholte. Het wordt vaak veroorzaakt door opgesloten afval van de oorspronkelijke constructie. Als het significant genoeg is om vocht door te laten en de DPC te omzeilen,

Heb je een probleem.

Als je je overweldigd voelt of gewoon deskundig advies nodig hebt, neem dan contact op met een vochtige specialist door je vacature te plaatsen op Rated People. Een vochtige enquêtekost zal laag of zelfs gratis zijn, maar het kan u van onschatbare waarde voorzien om verder te gaan. Vraag zeker hoeveel voor een vochtbestendige baan en verzamel ten minste drie afzonderlijke offertes voor installatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *