Hoe stijgend vocht te behandelen met vochtbestendige crème

vochtige rijscrème

Veruit de snelste, meest economische en effectieve methode om opstijgend vocht te behandelen, is het gebruik van een vochtbestendige crème met hoge sterkte. Deze crème wordt geïnjecteerd in gaten geboord in het mortelgewricht. Vervolgens dringt het door het metselwerk om een waterafstotende barrière te bieden. U kunt nu veilig ontspannen in de wetenschap dat u een hoogwaardige, vochtbestendige cursus hebt geïnstalleerd en dat uw huis is beschermd tegen opstijgend vocht. Een ander voordeel is dat de vochtbestendige injectiemethode kan worden gebruikt in wanden die sterk verzadigd zijn met water.

Vochtbestendige crème injecteren

1. Boor gaten met een diameter van 12 mm horizontaal in de mortelverbinding 150 mm boven het maaiveld – als dit niet mogelijk is, moeten flankerende werken worden geïntroduceerd om het overbruggen van het vochtbestendige verloop te stoppen. Boor altijd met een 12 mm boorbit op een diepte van 10 – 20 mm vanaf het tegenoverliggende vlak en op 120 mm centra, nooit meer. Boor niet in de stenen of stenen en volg de mortelverbinding altijd in één ononderbroken lijn.

2. Injecteer de crème in de boorgaten met een lagedrukspuit of patroonpistool.

3. Laat de crème terugkeren naar zijn vloeibare fase en dring door het metselwerk rondom het gat.

4. Het silaan lijnt vervolgens de capillairen in het substraat om een ​​waterafstotende barrière te creëren.

DPC Crèmes kunnen tot 6 weken duren om volledig te genezen en een nieuwe vochtbestendige cursus te creëren.

 

Goed maken

Het injecteren van een vochtbestendige crème is slechts de eerste stap. U moet intern opnieuw pleisteren. Het wordt aanbevolen om het opnieuw pleisteren uit te stellen zo lang als mogelijk is om de maximaal mogelijke droogtijd te vergemakkelijken. Dit is echter niet altijd mogelijk, dus producten zoals de vochtbestendige membraankit en PermaSEAL-tank kunnen worden gebruikt voor vroeg opnieuw pleisteren.

Opnieuw renderen moet altijd gebeuren volgens een specifieke specificatie voor opnieuw renderen om te voorkomen dat zouten worden overgebracht naar de nieuwe pleister. Zie onze gids voor interne waterdichting voor meer informatie. Uiterlijk moet je de boorgaten goed maken met zand en cement.

Hoe niet vochtige crème te injecteren
Er zijn fouten die u moet vermijden bij het injecteren van een vochtbestendige crème.

NIET DOEN:

Boor rechtstreeks in de baksteen of in de steen – boor in een ononderbroken lijn in de mortellijn
Breng aan in reeds bestaande gaten die iemand anders heeft geboord
Injecteer een DPC wanneer er een bestaande effectieve DPC is zoals Edwardian blauwe technische stenen
Injecteer als het mortelgewricht van slechte kwaliteit of kruimelig is. In dit geval moet u het gewricht repareren en volledig laten uitharden voordat u de crème boort en injecteert.
Injecteer wanneer er een overbrugde spouwmuur is. Na verloop van tijd vullen spouwmuren zich met puin en dit kan de DPC overbruggen. Vocht kan dan overgaan en schade veroorzaken. Als u in deze omstandigheden een DPC injecteert, werkt deze niet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *